İçeriğe atla

6008 CAREsystem*

Daha fazla özen. Daha az karmaşıklık

6008 CAREsystem* ile Fresenius Medical Care, gelişmiş diyaliz tedavisini daha kolay sunmak için en son teknolojiden yararlanır ve doğrudan hasta bakımı için daha fazla zaman bırakır. Hasta daha fazla iyileştirilmiş sonuçlardan ve daha yüksek düzeyde bakım kalitesinden faydalanabilir.

*6008 CAREsystem hemodiyaliz sistemi 6008 ve  6008 CAREset'ten oluşur

Daha fazla özen. Daha az karmaşıklık

6008CAREsystem hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

Gelişmiş hasta bakımı için tasarlandı

6008 CAREset — 6008 CAREsystem'in benzersiz bir bileşeni

Dünyanın en büyük diyaliz ürünleri ve hizmet sağlayıcısı olan Fresenius Medical Care, şirketin 6008 CAREset ürünü için Red Dot Ödülü: Ürün Tasarımı ödülünü kazandı. Önceden bağlanmış kan hatlarına sahip bu gelişmiş hepsi bir arada tek kullanımlık ürün, 6008 CARE sistemini oluşturmak için 6008 diyaliz cihazıyla birleşir.

Red Dot Tasarım Ödülü, geçmişi 1955 yılına dayanan uluslararası bir tasarım yarışmasıdır. İyi tasarım için en çok aranan kalite mühürlerinden biridir. 6008 CAREset, "Tıbbi cihazlar ve teknoloji" kategorisinde bu ödülü kazandı.

Daha fazla ayrıntı için lütfen şu adresi ziyaret edin:https://www.red-dot.org

Kardiyoprotektif Hemodiyaliz sözümüz  — 6008 CAREsystem

Kardiyoprotektif Hemodiyaliz, kardiyovasküler hastalıklar için diyalize bağlı risk faktörlerinin azaltılmasına katkıda bulunur ve sürekli olarak yenilikçi ürünler ve tedaviler geliştirmeye olan bağlılığımızı yansıtarak kalbimizde yer alır.

Kardiyoprotektif Hemodiyaliz ile hareket ederek, hastalar ve sağlık profesyonelleri için bütünsel çözümler sunmayı hedefliyoruz. HighVolumeHDF, 6008 CAREsystem'de Kardiyoprotektif Hemodiyaliz uygulamak için önemli bir çözümdür ve standart bir tedavi yöntemi olarak sunulur.

6008 CAREsystem, gelişmiş terapi seçenekleriyle günümüzün verimlilik, çevre dostu olma ve optimize edilmiş iş akışları zorluklarını da ele alarak daha fazla bakım ve daha az karmaşıklık sağlar.

Gelişmiş terapiler

Gelişmiş terapi uygulamasında daha az karmaşıklık

6008 CAREsystem, tedavi için en yüksek standardı temsil eder.

Gerekli iş adımlarını azaltarak ve iş akışlarını basitleştirerek renal replasman tedavisini daha az karmaşık hale gelir ve bireysel hasta bakımı için daha fazla zaman bırakır.

Tüm tedavi modaliteleri için tamamen önceden bağlanmış kan hatlarına sahip hepsi bir arada tek kullanımlık, tedavi modalitesinin kolayca değiştirilmesine ve maksimum esneklik sağlayan HighVolumeHDF'nin verilmesine olanak tanır. Yenilikçi teknolojiler, her ikisi de tedavi sırasında pıhtılaşma riskini en aza indirmeye katkıda bulunan havasız bir tasarım ve en düşük ekstrakorporeal hacim sağlar1.

 

Maksimum esneklikle gelişmiş tedavi uygulaması

Tedavi yönetiminde üstün esnekliğe ve yenilikçi teknolojilere odaklanan bir tasarımla 6008 CAREsystem, renal replasman tedavisini daha az karmaşık hale getirir:

  • Havasız tasarım ve en düşük kan dolum hacim
  • HD, Yüksek Hacimli HDF, Çift İğne ve Tek İğne tedavileri için tek kullanımlık terapi uygulamasında maksimum esneklik

HighVolumeHDF'nin avantajlarından yararlanma

Kardiyovasküler risk faktörleri üzerindeki potansiyel etkileri nedeniyle, HighVolumeHDF şu anda en etkili diyaliz yöntemlerinden biri olarak kabul edilmektedir.2, 3, 4, 7

Bu gelişmiş tedavinin kullanılması sonuçları iyileştirerek daha az kardiyovasküler komplikasyona ve daha düşük mortalite riskine yol açar.4, 5, 6

6008 CAREsystem ile HighVolumeHDF sunumunun basitliği sayesinde daha fazla hasta iyileştirilmiş sonuçlardan yararlanabilir.4, 5, 6

Bireysel terapi desteği

6008 CAREsystem, mümkün olan en iyi hasta sonuçlarını elde etmek ve intradiyalitik semptomları azaltmak için tedavinin otomatik ve sürekli olarak optimize edilmesini sağlayan çeşitli son teknoloji terapi özellikleri sunar.

Bunlar:

  • Etkili diyaliz dozunun izlenmesi
  • Gelişmiş Sıvı Yönetimi*
  • Bireysel sıcaklık kontrolü*
  • Gelişmiş Giriş Yönetimi*

* Ayrı olarak satın alınmalıdır.

Pediatrik tedavi — 6008 CAREsystem Paed (Düşük Hacim)

6008 CAREsystem Paed ile Fresenius Medical Care, özellikle pediatrik hastaların tedavisi için tasarlanmış bir hemodiyaliz sistemi sunar. En iyi tedavi sonuçları için en yüksek kalite standartlarını karşılayarak HDF tedavisini çocuklar için erişilebilir ve uygulanması kolay hale getirir.

Hasta ve kullanıcı güvenliği

Hasta güvenliğinde ölçütler belirleme

Güvenlik, diyalizin apaçık ve tartışılmaz bir yönü olmalıdır. 30 yılı aşkın deneyimimizle akıllı güvenlik çözümleri ve en son teknolojileri sunarak hasta ve kullanıcı güvenliğinde yeni ölçütler belirliyoruz. Fresenius Medical Care ile güvenlik, 6008 CAREsystem'in yenilikçi güvenlik özellikleri sayesinde yüksek düzeyde güvenlik anlamına gelir.

Hijyen açısından kritik olan daha az işlem adımı ve temas noktası, enfeksiyon ve çapraz kontaminasyon riskinin azalmasına yol açar ve gelişmiş hasta ve kullanıcı güvenliğine katkıda bulunur. Kapalı devrede kan reinfüzyonu gibi çeşitli yenilikçi özellikler, yüksek düzeyde hasta ve iş yeri güvenliği sağlar.

Riskle ilgili daha az adım

Sofistike yerleşik güvenlik özellikleri, istenmeyen vakaları azaltma ve aynı anda günlük rutinleri basitleştirme potansiyeline sahip gelişmiş hasta güvenliği sunar.

6008 CARE sistemi, örneğin arteriyel ve venöz hattın otomatik eşzamanlı reinfüzyonunu (ONLINE kapalı devre reinfüzyonu) ve entegre infüzyon portuna otomatik bağlantıyı sunarak, hijyen8 için kritik olan işlem adımlarının ve temas noktalarının azaltılmasını sağlar.

Akıllı güvenlik özelliklerimiz, hem sağlık uzmanları hem de hastalar için potansiyel enfeksiyon ve çapraz kontaminasyon riskini azaltır.8

Olumsuz olay riskinde azalma

6008 CAREsystem ile Fresenius Medical Care, günlük rutinleri kolaylaştıran akıllı güvenlik özellikleri sunarken aynı zamanda tedavi sağlayıcılar olarak hemşire, personelin sorumluluğunu da destekler.

  • Harici kan kaybı riskinde azalma (ör. VAM – Venöz Erişim Monitörü, VenAcc – Islaklık Dedektörü ile)*
  • Azalan kan pıhtılaşması riski1
  • Azaltılmış hemoliz riski  (ör. entegre bükülme tespiti ile)

* Yine de, tedavi sırasında her zaman hasta güvenliğinden kullanıcı sorumludur.

Basitleştirilmiş iş akışları

İyileştirilmiş bakım kalitesi düzeyi

Terapi yönetimi giderek daha karmaşık hale geldiğinde, kolay çalıştırılabilirlik için artan bir talep vardır.

Süreçleri optimize etmek ve dolayısıyla diyaliz merkezi için ekonomik avantajlar elde etmek için 6008 CAREsystem gelişmiş iş akışları sunar. Akıllı teknolojiler, kurulum ve bağlantı kesme aşamasında gerekli olan kullanıcı etkileşimlerinin azaltılmasına ve personel üzerindeki baskının azaltılmasına katkıda bulunur. Kolay kullanım ve kullanılabilirliğe odaklanan bir tasarıma sahip ürün özelliklerimiz, tedavi sunumunu kolaylaştırmayı amaçlar.

Bu nedenle, 6008 CARE sisteminin tüm bileşenleri, hemşirelere bireysel hasta bakımı için daha fazla zaman vermek üzere rutin prosedürleri basitleştirecek şekilde tasarlanmıştır.

Daha az kullanıcı işlemi gerekir

Giderek artan sayıda tıbben zorlayıcı hastaları tedavi edecek sağlık uzmanı eksikliği halihazırda mevcut olup, bu da kolay ve güvenilir bir şekilde çalıştırılabilen gelişmiş yeteneklere sahip cihazlara ihtiyaç duyulmasına yol açmaktadır.

6008 CAREsystem, daha az sayıda işlem adımıyla sonuçlanan gelişmiş süreç otomasyonu sunar:

  • Ekstrakorporeal sistemin hazırlanması ve durulanması için tek adımlı kurulum
  • Bir düğmeye dokunarak tedavi yönteminin değiştirilmesi
  • Tek kullanımlık malzemelerin otomatik olarak boşaltılması

Gelişmiş bakım kalitesi seviyesi

Sağlık profesyonellerinin doğrudan hasta bakımı ve hasta eğitimi için daha fazla zamanı vardır:

  • Kurulum ve bağlantı kesme aşamasında daha az kullanıcı etkileşimi gerekir
  • Personel üzerinde daha az baskı
  • Gelişmiş süreç otomasyonu

Doğrudan maliyet tasarrufu

Ekonomik verimliliği ve çevre dostu olmayı optimize etmek

İdeal olarak, kapsamlı bir terapötik yaklaşım yalnızca klinik sonuçları iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda tedavi maliyetlerinin kontrolünü de geliştirir.

6008 CAREsystem, gelişmiş renal replasman tedavilerini hem ekonomik hem de çevresel yönleri içeren yüksek verimli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır.

Kompakt bir tasarıma sahip ve hafif malzemeden (örn. Biofine) yapılmış hepsi bir arada CAREset, lojistiği basitleştirir ve atığın ağırlığını azaltır, böylece ekonomik verimliliği ile çevre dostu özelliği öne çıkmaktadır.

Kaynakların mantıklı kullanımı

6008 CARE sistemi, işletme maliyetlerinden ve diyalizattan tasarruf ederek kaynakların mantıklı ve sürdürülebilir kullanımını ve ayrıca atık ve eğitim çabalarının potansiyel olarak azaltılmasını destekler ve bu da önemli maliyet tasarruflarına yol açabilir.

6008 CAREsystem, gelişmiş tedavi seçeneklerine ve ekonomik faydalarına ek olarak çevre dostu olma açısından da uygundur.9 Fresenius Medical Care, tedavi kalitesinden ödün vermeden kullanım aşamasında su, konsantre ve enerji tasarrufu sağlayarak kaynakların mantıklı ve çevresel açıdan sürdürülebilir kullanımını destekler.10

Basitleştirilmiş lojistik ve azaltılmış atık

  • Hepsi bir arada tek kullanımlık: 6008 CAREset
  • 6008 CAREset'in kompakt tasarımı ve hafif malzemesi
  • Tüm tek kullanımlık malzemelerin otomatik olarak boşaltılması

Bir bakışta

6008 CAREsystem, Kardiyoprotektif Hemodiyaliz için gelişmiş tedavi seçenekleri sunarken, günümüzün aşağıdaki zorluklarını da ele alır:

  • Verimlilik
  • Çevre dostu
  • Daha az iş yükü

6008 CAREsystem

6008 CAREsystem önden görünüşü

6008 CAREsystem önden görünüşü

 

6008 CAREsystem arkadan görünüşü

6008 CAREsystem arkadan görünüşü

 

Hepsi bir arada 6008 CAREset

Hepsi bir arada 6008 CAREset

 

Teknik veri

6008CAREsystem teknik veri
İlgili içerik

6008 CAREsystem ile Bireyselleştirilmiş Sodyum Yönetimi. 

HighVolumeHDF - Fresenius Medical Care

HighVolumeHDF, Fresenius Medical Care'dir.

Bize ulaşın

Bu iletişim formunu kullanarak bir satış toplantısı, demo veya broşür talep edin

Sağladığınız bilgiler yalnızca sorunuzu yanıtlamak için kullanılacaktır. Kişisel Verilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen gizlilik politikamızı okuyun

Contact :: TR

captcha